Страници

вторник, 23 ноември 2010 г.

Рибена супа

Риба(за предпочитане е голяма,тлъста),аз използвам бакалаос.
Зеленчуци по вкус-моркови,картофи,тиквички,целина
ориз,
за застройката яйца и лимон.
1.Първо варите рибата и зеленчуците.Изкарваме и редим в чиния,аз слагам в края малко майнонеза.
2.В същата вода се слага ориз,зехтин,сол,пипер,до сваряване.
3.Правим застройката-разбъркваме добре 2,сок от 2 лимона,малко бульон от супата и изсипваме в тенджерата.Супата се сервира отделно, ,обикновенно става доста гъста и питателна.

1 коментар:

  1. Обожавам рибената супа.Но я правя с риба скорпина.Благодаря за рецептата,скоро ще се прави.

    ОтговорИзтриване